Entreprenør og nedbrydning.
Står du og mangler en dygtig entreprenør kører vi gerne ud og beser opgaver inden vi laver et kvalificeret tilbud til dig.

Ring til os på 22727037 eller send en e-mail til mail@brdrchr.dk, så giver vores entreprenør dig et uforpligtende tilbud.​
Hos Brdr. Christensen ApS  tilbyder vi at stå for nedrivning af din bygning. Vi arbejder både på erhvervsbyggerier, private boliger og landbrugsbygninger.

Når du vælger os, får du en erfaren entreprenør og partner, som kan guide dig igennem projektet. Vi har de helt rigtige maskiner og medarbejdere, som har stor erfaring med lige netop denne type opgave.

Vi kan blandt andet udføre:

Asbest-, PCB- og blysanering

Brandsanering

Nedtagning af asbesttag

Total og indvendig nedrivning

Bortkørsel af al jord, affald, genbrugsmaterialer og jern

Vi har en godkendt modtageplads for tegl, beton og asfalt, havepark samt flere former for byggeaffald fra erhvervsdrivende og håndværkere.

På pladsen står vores mobile knuseanlæg, som sikrer genanvendelse af så mange materialer, som det er muligt. Vores rundsorterer kan blandt andet sigte sand og sortere sten fra jord.
Efter nedrivningen hjælper vi derfor gerne med bortskaffelse af materialerne. Vi har selv mulighed for at knuse og sortere beton med vores mobile knuseanlæg. Det betyder, at både beton, tegl og asfalt kan genanvendes.

Knust beton er eksempelvis godt til bundsikring af veje, pladser og stier med dens gode drænende effekt.

Har du brug for en specialist inden for alle typer af nedbrydning?
Så ring endelig til os på 22727037  eller skriv til ​mail@brdrchr.dk, så vi kan aftale nærmere.